Qui Som?

CAN MONTANÉ és una societat familiar amb l’activitat principal d’arrendament de béns immobles no residencials per a tercers, per tal que aquests puguin desenvolupar la seva activitat econòmica.

L’origen de la societat és l’explotació de l’heretat Can Montané a Vallirana que ha vingut desenvolupant la família durant segles, i ara en forma de societat mercantil.

La nostra missió

La nostra missió és facilitar espais immobiliaris de qualitat que permetin als nostres clients desenvolupar la seva activitat econòmica amb èxit. Ens esforcem per crear un entorn que promogui l’eficiència i el creixement.

A CAN MONTANÉ, creiem fermament en el valor de les relacions a llarg termini amb els nostres clients. Treballem estretament amb cada empresa per entendre les seves necessitats específiques i oferir solucions personalitzades que impulsin el seu desenvolupament. La nostra dedicació a la qualitat i al servei ens diferencia com a socis de confiança en el sector immobiliari.

Com activitat secundaria, la societat explota una planta fotovoltaica per a la venda d’electricitat, dins del seu propòsit d’un futur més sostenible.

CAN MONTANÉ està en permanent cerca d’oportunitats d’inversió amb la mirada posada en el llarg termini.