Els nostres serveis

Serveis Inmobiliaris

Espais que Impulsen el Teu Negoci

Oferim una àmplia gamma de béns immobles no residencials en arrendament, dissenyats per satisfer les necessitats específiques de cada empresa. Els nostres espais estan pensats per fomentar la productivitat i l’èxit.
Els nostres immobles estan ubicats en zones estratègiques i ofereixen totes les comoditats i infraestructures necessàries per fomentar la productivitat i l’èxit empresarial.

Fes-nos una consulta

Demana informació sobre els nostres serveis

Atenció Personalitzada

El nostre equip de professionals està sempre disponible per respondre a qualsevol pregunta i oferir solucions a mida. Ens enorgullim de la nostra capacitat per establir relacions de confiança i de llarga durada amb els nostres clients, proporcionant un servei personalitzat que s’ajusta perfectament a les seves necessitats.

A CAN MONTANÉ, estem dedicats a oferir espais immobiliaris que no només satisfan, sinó que superen les expectatives dels nostres clients, impulsant el creixement i l’èxit de cada negoci.

Qualitat i Adaptabilitat

Entenem que cada negoci és únic, per això oferim espais adaptables que poden personalitzar-se segons els requisits particulars de cada client. Ja sigui que necessitis una oficina moderna, un magatzem ampli o un local comercial, els nostres espais immobiliaris estan dissenyats per oferir la màxima funcionalitat i comoditat.

Servei Integral

A CAN MONTANÉ, no només oferim espais immobiliaris, sinó que també proporcionem un servei integral per garantir que els nostres clients comptin amb tot el suport necessari. Des de l’assessorament inicial fins a la gestió contínua de l’immoble, el nostre equip està dedicat a assegurar que cada aspecte de la teva experiència d’arrendament sigui excel·lent.

 

Ubicació Estratègica

Els nostres immobles es troben en zones clau que faciliten l’accés i la visibilitat del teu negoci. Les ubicacions estratègiques no només milloren l’eficiència operativa sinó que també ofereixen avantatges logístics significatius, proporcionant una connexió fàcil amb altres parts de la ciutat i regions circumdants.

Innovació i Sostenibilitat

Compromesos amb la sostenibilitat, els nostres espais estan equipats amb tecnologies modernes que promouen l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte ambiental. Creiem que un entorn de treball sostenible no només és beneficiós per al planeta, sinó que també millora el benestar i la productivitat dels empleats.

Compromís sostenible

 Estalvi Energètic i Econòmic

Les plaques fotovoltaiques permeten generar electricitat a partir de la llum solar, reduint la dependència de fonts d’energia tradicionals i, per tant, disminuint la factura elèctrica. A llarg termini, aquesta inversió es tradueix en un significatiu estalvi econòmic.

Energia Sostenible i Respectuosa amb el Medi Ambient

L’energia solar és una font renovable i inesgotable. Utilitzar plaques fotovoltaiques ajuda a reduir l’emissió de gasos contaminants i la petjada de carboni, contribuint a la protecció del medi ambient i a la lluita contra el canvi climàtic.

 Independència Energètica

Amb les plaques fotovoltaiques, es pot generar energia de manera autònoma, reduint la dependència de la xarxa elèctrica convencional. Això proporciona una major seguretat energètica i estabilitat davant les fluctuacions dels preus de l’energia.